1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Приключи приемането на заявки за участие в националния конкурс „Най-добра проектна идея 2012“

Приключи приемането на заявки за участие в националния конкурс „Най-добра проектна идея 2012“

Журито ще заседава на 2 ноември 2012 година

Приемането на заявки за участие в националния конкурс „Най-добра проектна идея 2012“ приключи.  Той  се провежда под егидата на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.

Българските предприемачи проявяват  сериозен интерес към конкурса. Състезават се 27 проекта в 4 категории. Между проектите има изграждане на предприятие за преработка на птиче месо, кланица, лаборатория за топлообмен, производство на сладолед, производство на декоративна козметика, модернизация на предприятие за арматурни заготовки, изграждане на ветеринарна клиника, селски и спа туризъм.

Журито ще заседава на 2 ноември 2012 година.  То е в 7-членен състав и в него влизат представители на Министерство на земеделието и храните, Управляващия орган Програмата за развитие на селските райони, Държавен фонд  „Земеделие”, Национално сдружение на общините в България, Национална асоциация на председателите на общински съвети в България, представител на университетската общност и медиен експерт.

Церемонията за официалното награждаване  на победителите  в конкурса ще се състои на 8 ноември от 11,00 часа в Интер Експо Център в гр. София по време на изложенията Интерфуд енд Дринк, Месомания, СИХРЕ, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.