1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Реформата на ОСП ще се обсъжда в Пловдив с участието на Мирослав Найденов

Реформата на ОСП ще се обсъжда в Пловдив с участието на Мирослав Найденов

Снимка:

В работата на семинара са поканени да участват и представители на организации и асоциации на фермери и земеделци в България

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие днес, 19 октомври, в Пловдив семинар на тема: „Селското стопанство на България в контекста на европейските дебати за Общата селскостопанска политика”, съобщиха от минситерството. Събитието е част от информационната кампания на вестник „Стандарт” - „Реформата на Общата селскостопанска политика – нова визия за европейското земеделие”. Семинарът ще се проведе от 11.00 часа, в зала „Пресклуб” на Международен панаир, гр. Пловдив.

Поканени за участие са Светослав Симеонов – изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция и инж. Любомир Маринов – изпълнителен директор на Националната служба за съвети в земеделието. Лекции ще изнесат и д-р Мая Макавеева - началник-отдел „Координация и контролна дейност” към Дирекция „Здравеопазване на животните и безопасност на храните” към МЗХ и Александър Атанасов – държавен експерт към Отдел „Конкурентноспособност, селски райони и компенсаторни плащания ” в дирекция „Развитие на селските райони” към МЗХ. В работата на семинара са поканени да участват и представители на организации и асоциации на фермери и земеделци в България, а също и предприемачи от област Пловдив.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.