1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016 - празник на сетивата

Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016 - празник на сетивата

Едни от най-изявените български master chef ще демонстрират своите уникални умения в областта на висшето кулинарно изкуство

Отделете време, вземете приятел или колега, разходете се по жълтите павета и се потопете в Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016. Датите са 8 и 9 декември, а мястото Гранд Хотел София. Можете да си подарите празник на сетивата между 11:30 и 19.30 часа. Как? Като се насладите на изкушенията, предоставени от участниците. Закупувайки някои от продуктите на преференциални цени, близките ви също могат да се докоснат до магията на Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016.

През двата дни на събитието едни от най-изявените български master chef, притежаващи международен опит от ресторанти със звезди Мишлен, ще демонстрират своите уникални умения в областта на висшето кулинарно изкуство.

Тази година традиционното предпразнично събитие е ко-брандирано с Rémy Martin  - коняк № 1 във Франция, създаден през далечната 1724 година от младия лозар Реми Мартен от района на Коняк. От 1937 година Rémy Martin става официален доставчик на европейските кралски дворове. Rémy Martin е коняк с изключителен интензитет и сила на аромата, което обяснява първокласните му качества и позицията му на лидер в сегмента VSOP(Very Superior Old Pale) - коняк, който се произвежда от дестилат отлежал не по-малко от 4 години.

ТУК можете да видите какво ви очаква на събитието

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.