1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. С деца на…. TRUCK EXPO 2017

С деца на…. TRUCK EXPO 2017

Детски кът, с подкрепата на ТОТАЛ, ще забавлява най-малките на международното изложение за тежкотоварни автомобили

С деца на изложение за тежкотоварни автомобили? Всъщност идеята не е толкова абсурдна, когато говорим за TRUCK EXPO 2017. Международното изложение отваря врати точно на 1-ви юни на едва 20 км. от центъра на София - летище Лесново. Освен мощ и сила за вече порасналите любители на тежките машини, организаторите са предвидили множество развлечения и изненади за техните деца.

Кой казва, че сериозният свят на големите коли е страховито или скучно място за децата?! Специален детски кът, създаден с подкрепата на маслата ТОТАЛ, очаква най-малките посетители на TRUCK EXPO 2017. Това е зона за игри и страхотни забавления, докато родителите разглеждат най-новото от световната тежка и лекотоварна автомобилна индустрия. През това време, в детския кът малчуганите ще изследват света на пътните знаци и ще научат повече за безопасността на движение по пътищата. Как? Като конструират камиони от картон, оцветяват фигури и картинки, похапват здравословен чипс „Rice up" и неусетно получават своите първи уроци за значението на пътните знаци, как да пресичат правилно и да се движат безопасно по улиците.

В Деня на детето е важно да го научим, а и възрастните да се научим да пазим детето. От ТОТАЛ залагат именно на тази идея. „Докато родителите разглеждат, децата се забавляват, но в същото време се учат на нещо, за което ние все не намираме време. Грижата за малките е най-добрият начин да се развиваме, защото успехът на родителите няма смисъл, ако не са сигурни за децата си", каза Виолета Кметова, маркетинг директор на ТОТАЛ БЪЛГАРИЯ.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.