1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. С визията на „Сетива без граници“ Интер Експо Център е финалист в Международния конкурс за панаирен плакат

С визията на „Сетива без граници“ Интер Експо Център е финалист в Международния конкурс за панаирен плакат

UFI организаторите на конкурса: „Дизайнът на плаката е изискан, модерен и завладяващ“

Визията на фестивала за ценителите на добрия вкус „Сетива без граници“, разработена от екипа на Интер Експо Център, бе избрана за първи подгласник на победителя в тазгодишното издание на Международния конкурс за панаирен плакат. Постерът е създаден специално за събитието, което ще се състои на 8 ноември, като част от съпътстващата програма на международните изложения Интерфуд & Дринк и Салон на виното.

„Сетива без граници“ ще се проведе за първи път тази година.  Фестивалът е насочен към ценителите на добрия вкус и ще предостави възможност за една вълнуваща провокация на сетивата под формата на "нощна разходка" с дегустация на вино, шоколад, кафе и различни гурме храни в Интер Експо Център.

Международния конкурс за панаирен плакат, който е и единствен в света, се организира по инициатива на Международния панаир Пловдив в партньорство с Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI). В 23-ото му издание се състезаваха 50 плаката от изложбени центрове в 14 държави. Престижният конкурс отново демонстрира развитието на графичния дизайн и уникални визуални решения, чрез които се популяризират изложбени събития. Критериите за оценка са: оригиналност на изразните средства, идеен замисъл, формат и начин на представяне на темата. В журито участваха специалисти от изложбения бранш и художници.

“Поздравления за модерния, завладяващ и изискан дизайн на плакатa!”, отбелязват организаторите от UFI в поздравителния си адрес до Интер Експо Център. Награждаването на финалистите и победителите ще се проведе по време на UFI Global Congress в Банкок на 6 ноември.

Направете своята безплатна регистрация за посещение на „Сетива без граници“: ТУК.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.