1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Управителят на Интер Експо Център, Ивайло Иванов, бе избран за член на Управителния съвет на БТПП

Управителят на Интер Експо Център, Ивайло Иванов, бе избран за член на Управителния съвет на БТПП

Развитието на бизнеса и създаването на възможности за среща на професионалистите са основен фокус в дейността на ИЕЦ

В началото на месец юни Ивайло Иванов, управител на международния изложбен център Интер Експо Център, бе избран за член на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата.

С включването на управителя на Интер Експо Център в УС на авторитетната БТПП - създадена през 1895г. като независимо, неправителствено сдружение за подпомагане и икономическо насърчаване, Ивайло Иванов продължава своята ангажираност в изграждането, поддържането и развиването на бизнес платформи за развитие на различните индустрии.

Именно развитието на бизнеса и създаването на възможности за среща на професионалистите в различни икономически сектори са основен фокус в дейността на Интер Експо Център. Паралелно с новия ангажимент в УС на БТПП Ивайло Иванов продължава своето дейно участие в ръководните органи на други водещи браншови организации, чиято дейност е пряко свързана с икономическото развитие. Управителят на Интер Експо Център продължава активната си дейност за развитие на Сдружение „Българско конгресно бюро", утвърждаващо България като дестинация за организиране и осъществяване на международни форуми. А на 7 юни на Общото събрание на CEFA - Централноевропейския панаирен алианс, проведено в Любляна, Ивайло Иванов беше преизбран за нов тригодишен мандат като одитор на асоциацията.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.