1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Стартира Августиада 2015

Стартира Августиада 2015

Събитието ще продължи до 18 октомври 2015 г. в Стара Загора

30 винарни от България, Турция и Македония ще участват в четвъртото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада. Събитието стартира днес, 16 октомври и ще продължи до 18 октомври 2015 г. в Стара Загора в сградата на Регионалния исторически музей. Организатори са Търговско промишлената палата в Стара Загора и компания OINORAMA с подкрепата на община Стара Загора

Четвъртото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада тази година е със страна партньор Турция.

Изложбата на художничката Ирен Чамлиджа ще бъде подредена в Градската художествена галерия на Стара Загора. Сред съпътстщата програма са и конференция, която представя виненият туризъм на Балканите и акцентът на тази година - Турция.

Виненият фестивал Августиада стана един от символите на Стара Загора, отбеляза Олег Стоилов, председател съорганизаторите – Търговско-промишлена палата.

Сред участниците и гостите ще бъдат представители на: винопроизводството; хранително-вкусовата промишленост; хотелиерския и ресторантьорски бизнес; вериги супермаркети; банки; застрахователни компании; тежка и лека промишленост; държавни институции и много други гости и ценители на виното.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.