1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Технологии и нови пазари на изложеинето Agrilevante

Технологии и нови пазари на изложеинето Agrilevante

То се проведе в италианския град Бари

Международното изложение Agrilevante, посветено на новите технологии в земеделието и хранителната индустрия, се проведе в Бари. То показа стабилен растеж, с акцент върху селското стопанство и биологичното разнообразие, както и мултифункционалното земеделие и опазването на земята. Agrilevante представи и важни сектори, посветени на биоенергията.

В него участваха повече от 300 фирми, разположени върху 50,000 м² закрити и открити изложбени площи. Пресконференцията представи историята на двугодишния панаир през периода 2009-2015 г. чрез постоянното нарастване на броя на фирмите изложители, експозиционната площ, хората от бизнеса и делегации, пристигащи от чужбина.

Решаващ фактор за успеха на изложението е партньорството с FederUnacoma - италианската федерация на производителите на селскостопанска техника, която е използвала своето специфично ноу-хау в организиране на събития, фокусирани върху земеделската техника и притежава способността да мотивира производствения сектор.

Председателят на федерацията е убеден, че Agrilevante може да стане авангард за италианската и европейската индустрия в развитието на търговските отношения със страните с голям потенциал. Той каза, че изложението може да възроди средиземноморския пазар и е в първите редици на новите селскостопански и икономически тенденции.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.