1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Трактори в Ню Делхи: Старт на голямото изложение EIMA Agrimach

Трактори в Ню Делхи: Старт на голямото изложение EIMA Agrimach

Събитието ще продължи до 5 декември 2015 г.

Четвъртото издание на EIMA Agrimach, международно изложение, посветено на машините и оборудването за селското стопанство стартира в IARI (Индийски институт за изследвания в земеделието – Пуса, Ню Делхи) и ще предложи широк преглед на най-добрите продукти при тракторите, комбайните, машините за обработка на почвата и компоненти за тях. Събитието ще продължи до 5 декември 2015 г.

Ще бъдат представени 270 производствени предприятия, както индийски, така и чуждестранни. Те ще покажат своята продуктова гама пред публика от земеделски производители, агрономи, експерти по селскостопанска механизация и търговци.

Събитието в Ню-Делхи, организирано от Федерацията на индийските търговски и индустриални камари - FICCI и италианската Федерация на производителите на селскостопанска техника – FederUnacoma, през последните години се превърна в ефективен инструмент за популяризиране на механичните технологии в страна като Индия, която определя земеделието като стратегически сектор и посвещава конкретни политики и ресурси за развитие на селското стопанство.

Индийският министър на земеделието, Шри Радха Мохан Сингх  откри изложението, което включва представители на политическия и научен свят, предлага богата програма от събития, конференции и технически срещи и ще бъде домакин на много официални чуждестранни делегации.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.