1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ: ИАСРЖ връчи наградите „Зооинженер на годината“

В АГРОФОРУМ: ИАСРЖ връчи наградите „Зооинженер на годината“

И още: Къде бизнесът търси своите нови кадри

Кои са призьорите в конкурса „Зооинженер на България 2023”. Церемонията по награждаването традиционно се организира от ИАСРЖ.

Той е млад, образован и модерномислещ. Той е Александър Сотиров и е от онези земеделци, които ги е грижа за земята. Мисли и го казва: може би най-много това, което ме радва е, че опазваме почвата, подпочвените води и околната среда. Как го постига - вижте.

Дни на кариерното развитие се проведоха в Лесотехническия университет. Представители на бизнеса и държавната администрация се обединяват в търсене на добре обучени специалисти от висшите учебни заведения.

Ще се сгромолясат ли зелените амбиции на Европа под натиска на бизнес интересите. Коментира Стоилко Апостолов от фондация Биоселена.

От стюардеса и преподавател по френски, до управител на едно от най-големите предприятия у нас за преработка на морски продукти с годишен производствен капацитет 800 т месо от рапани и стотици тонове рибни продукти. Срещаме ви с Любов Георгиева.

 

 Подробности по тези теми гледайте в предаването АГРОФОРУМ – премиера в събота, 23 декември от 07:30 часа само по АГРО ТВ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.