В АГРОФОРУМ: Конкурентна ли е българската селекция при царевицата

И още: Неволи по пътя на поливното земеделие

В предаването традиционни ви представяме световните иновации в агросектора. Този път ще ви запознаем с последните разработки в селекцията при царевица.

Напояването – голямата болка на българското земеделие. Страната ни се нуждае спешно от напоителна система, коментират производители. Тежката ситуация принуждава малцина да се впуснат в приключението, но със заеми, други буквално крещят от безсилие, заради абдикация на държавата.

Неволи по пътя на поливното земеделие. Защо държавата нехае. Какво предстои и защо мерките по Програмата за развитие на селските райони не са достатъчни.

Пример за изключителна мъдрост, почтеност и компетентност е земеделският производител Йосиф Делгянски. Доскоро обработваше 90 хил. земя. Неотдавна заяви, че намалява декарите. Отново се справя добре, защото има идея как да намали разходите и увеличи печалбата си.

Ерата на късните хибриди царевица отминава. Причина за това са високите температури и ниската влага по време на цъфтеж и опрашване. В ранната група по ФАО търсенето е най-голямо. Какви са постиженията на българската селекция?

Коментари (7)
Darrindiz магазин аккаунтов - купить webmoney, qiwi кошелёк купить
27.09.2019 20:17 / Отговор
RaymondUsari 第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/
27.09.2019 22:35 / Отговор
Frobbyisy all dating sites http://spiceoflife-com-au.onlinedatingadvice.site/singles-in-canberra how long to wait after divorce before dating
28.09.2019 03:07 / Отговор
Richardcrori фото абсолютно голых знаменитостей
Голая Холли Мэдисон
Голая Таня Реймонд
Голая Зачарованные
Голая Лана Паррия
Голая Ор Атика
28.09.2019 04:15 / Отговор
Bradleypulse buy cs go account cheap - faceit account, esea boosting
28.09.2019 06:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар