1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ ще научите: Японските трактори и прикачен инвентар печелят все по-голяма популярност у нас

В АГРОФОРУМ ще научите: Японските трактори и прикачен инвентар печелят все по-голяма популярност у нас

И още: Животновъдството се нуждае от пазарно ориентирано мислене и инвестиции в модернизация

Петата юбилейна национална среща на земеделските производители ще се проведе на 8 и 9 февруари край Варна. Конференцията е посветена на 10 години от членството на България в ЕС.

Увеличаване на площите с царевица прогнозират анализатори поради добрата влагозапасеност на почвата в двуметровия почвен слой. Каква генетика ще бъде най-добрия отговор на изненадите на времето – това беше акцентът на семинар в Плевен.

Животновъдството се нуждае от пазарно ориентирано мислене и инвестиции в модернизация. Около тази теза се обединиха участниците на мащабен животновъден форум в гр. Сливен.

Кои са най-новите продукти и технологии при производството на царевица? Това беше основната тема на семинари в Добрич и Бяла Слатина, на които присъстваха водещи производители на атрактивната култура.

Ще ви покажем носителите на отличията Еврофермер, Евробизнесдама и Млад еврофермер на 2016 г.

Японските трактори и прикачен инвентар набират все по-голяма популярност у нас. Причината – това са високотехнологични продукти, в които са вложени множество иновации. Кои са последните разработки?

На какви агрономически и качествени показатели са заложили селекционерите и какви проблеми ще се решават с най-новите разработки при слънчогледа.

Гледайте тази събота, 4 февруари от 7:30 часа с повторения през цялата седмица по телевизия АГРО ТВ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.