1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ тази седмица: Посланието на земеделския министър Десислава Танева по случай Рождество Христово

В АГРОФОРУМ тази седмица: Посланието на земеделския министър Десислава Танева по случай Рождество Христово

И още: Последни тенденции при обеззаразителите на семена

Как се прави успешно земеделие в украинската степ и как могат да бъдат повишени добивите и снижени разходите – вижте от гостуването на наши земеделски производители в Украйна, по покана на голяма земеделска компания.

Българска група, състояща се от агрономи и представители на дистрибуторски фирми посети изследователски център в гр. Ившам, Англия, където се извършва развойна дейност, свързана с обеззаразители на семена. Ето какво научиха.

Годишнитe награди на Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството събраха водещи специалисти, развъдни организации и представители на академичната общност от цялата страна. Призът Зооинженер на годината беше връчен в 4 категории от ръководителя на Агенцията проф. д-р Васил Николов.

Правилно хранене на животните, качество на продукцията и по-висока печалба оформят концепцията за модерно животновъдство. Какъв е опитът на Германия и къде сме ние.

Вкусните гевречета и курабийки са задължителна част от коледните и новогодишните празници. Освен това могат да включени успешно в социалното предприемачество. Вижте как една хлебна къща в столицата превърна месенето на тесто в терапия, а рисуването върху брашно - в истинско забавление!

И в края на предаването – посланието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева по случай Рождество Христово!

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Видео анонс на предаването за периода 24.12-31.12.2016 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.