1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В Агрофорум: Зърнопроизводителят Светла Стоянова разказва за пътя до приза Агробизнесмен на България за 2018-та

В Агрофорум: Зърнопроизводителят Светла Стоянова разказва за пътя до приза Агробизнесмен на България за 2018-та

И още: Агро ТВ - сред основните партньори на благородна инициатива за недоносени бебета

И в края на годината дойде време да разберем кой е най-успешният агробизнесмен за 2018-та. При силна конкуренция призът безапелационно спечели една дама от Плевенския регион. Тя ръководи бизнеса си с желязна ръка, строги принципи и ... широка душа. През септември отбеляза 20 успешни години в земеделието, а съвсем наскоро прибави към бизнес биографията си и отличието Агробизнесмен на България за 2018 година.

Всяка новост в агросектора е добре дошла за бранша, защото разкрива нови възможности за фермерите. На партньорски срещи с водещи земеделци край Правец и Варна нова компания представи амбициите си в този динамичен бизнес – селскостопанското производство. Отчетени бяха и резултатите през тази стопанска година.

Използване на специализирани хибриди за производство на качествен силаж за млекодайните крави - много животновъди вече залагат на тази схема, като разбира се, обръщат специално внимание и на агротехническите мероприятия на полето.

През интересен цикъл на производство преминава една от най-древните в света напитки – бирата. На пръв поглед нищо сложно - варене и ферментация на нишесте, но целият цикъл в днешно време акцентира върху здравето на хората и високото органолептично качество.
Агро ТВ е сред основните партньори на благородна инициатива, организирана от Фондация "Нашите недоносени деца". По повод Световния ден на недоносените бебета в София се проведе "Вечер на чудесата", която е част от кампанията "Големи чудеса за малките герои".

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.