1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В София ще се проведе дискусия за новия програмен период на ОСП 2014 – 2020 г.

В София ще се проведе дискусия за новия програмен период на ОСП 2014 – 2020 г.

Събитието се организира от Българска Асоциация Земеделие и Храни

Българска Асоциация Земеделие и Храни (БАЗХ) организира кръгла маса на тема „Българското земеделие в Европа на прага на новия програмен период на Общата селскостопанска политика 2014 – 2020 г.“.

Събитието ще се състои днес, 12 ноември, от 11 ч. в хотел „Анел“. Поканени са да присъстват всички браншови организации от сектор „Земеделие и храни“, Министерство на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“.

Теми на дискусията ще бъдат резултати от програмния период 2007-2013 г., предизвикателства пред новия програмен период 2014-2020 г., специфични секторни проблеми и финансови инструменти за подпомагане.

Българска Асоциация Земеделие и Храни (БАЗХ) е създадена от д-р Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните 2009 -2013 г. с цел експертно подпомагане на развитието на сектор „Земеделие и храни“ и активно участие в разработването на политики за бъдещето селскостопанско развитие на България. В тази връзка ще бъдат организирани поредица от дискусии, на които се очаква да се включат широк кръг от заинтересовани страни.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.