1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. „Вечер на чудесата“ в подкрепа на недоносените бебета

„Вечер на чудесата“ в подкрепа на недоносените бебета

Инициативата се организира от фондация „Нашите недоносени деца“

По повод Световния ден на недоносените бебета, фондация “Нашите недоносени деца” организира "Вечер на чудесата", чиято основна насоченост е набиране на средства за трите основни и най-важни проекта на фондацията - достъп до качествена медицинска апаратура за всяко недоносено бебе в страната, развитие на семейно-ориентираната грижа чрез изграждане на семейни стаи в неонатологичните отделения, както и ранно детско развитие и подкрепа за семействата на недоносени деца в Семеен център ”Малки чудеса”.

Набраните средства ще бъдат инвестирани изцяло в основните ни проекти, чрез които се стремим да достигнем цялостен подход в грижата и подкрепата за недоносените деца на България.

Събитието “Вечер на Чудесата” включва специална програма, в която ще вземат участие известни български артисти, представители на шоубизнеса, журналисти, както и представители на държавната власт, на социално – отговорния бизнес, както и на неправителствения сектор, доказали се като сериозно ангажирани с каузата на фондация “Нашите недоносени деца” за равен старт и шанс за развитие на пълния им потенциал. Водещ на събитието ще бъде Милена Златкова, журналист и радио водещ в предаването "Тройка на разсъмване" по радио "Витоша" и дългогодишен поддръжник на каузата на фондацията. Участници в събитието ще бъдат известните български изпълнители Михаела Филева, Маги Джанаварова и Славин Славчев.

Събитието “Вечер на Чудесата” ще се проведе на 14 ноември 2018 г. от 19:00 ч. в гр. София, Софийска градска художествена галерия, ул. Ген. Гурко №1.

Молим да се регистрирате в някоя от формите по-долу, в зависимост от това дали сте физическо лице или представлявате фирма или организация.

Благодарим предварително за вашата подкрепа!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.