1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Защита на растенията от болести и вредители без химия

Защита на растенията от болести и вредители без химия

Биологични средства с отлично приложение в земеделието

Два уникални продукта предлага компанията Агрофертрейд. Те представляват биологични средства с отлично приложение в земеделието. Биопрепаратът AgroMar F, който е създаден на основата на спорите и мицела на гъба, е предназначен за лечение и профилактика на над 60 болести по растенията, като същевременно с това стимулира растежа и развитието им.

Биологичното средство AgroMar F се използва за обработка на растения по време на ветегацията, за предварително третиране на семена преди сеитба, за третиране на кореновата система на разсада или резници преди засаждане, за обеззаразяване на почвата.
AgroMar F е съвместим с други бактериологични препарати, пестициди и торове, които не съдържат мед и цинк. Не замърсява околната среда, безопасен за полезна ентомофауна и пчели, не причинява изгаряния на растения.

Вторият продукт на Агрофертрейд е АгроМар D. Представлява комплексно биологично средство за разлагане на растителните остатъци и за повишаване на плодородието на почвата. Микроорганизми, които се съдържат в продукта, потискат развитието на вредните микроорганизми; ускоряват образуването на хумус чрез минерализиране на растителни остатъци; подобряват ронливостта на почвата, нейните въздухоносни свойства и капацитет на влага; увеличават броя на почвообразуващи микроорганизми и тяхната активност; увеличават добивите с 15-30%.

За повече информация и поръчка на продукти: +359 2 967-63-88 +3598 7600 0898 +3598 7898 9001,
agrofertrade.sofia@gmail.com
www.agrofertrade-bg.com

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.