1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. НОВА МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА В СУ

НОВА МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА В СУ

Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса

Нова магистърска програма обявява Стопанският факултет на Софийския университет „Свети Климент Охридски“ - Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса.

Обучението включва два семестъра, в рамките на които учебните занятия в зала се комбинират с изнесени посещения в реална бизнес среда.

Програмата има амбицията да обедини знание, експертиза и ноу-хау в подготовката на висококвалифицирани специалисти. Представители на науката, бизнеса и неправителствения сектор обединяват усилията си в дисциплини като европейски и национални политики, предприемачество и иновации, дигитална трансформация, стандарти и регулации, закрила на интелектуална собственост, инвестиции и финансиране – пречупени през призмата на агробизнеса, както и агро-хранителните системи и вериги, биологичното земеделие, селски и аграрен туризъм и други.

Основни партньори по Магистърската програма са: Институт за агростратегии и иновации, АгроХъб.бг, Селскостопанска академия, Център за насърчаване на сътрудничество в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа, Фондация за биологично земеделие „Биоселена“, ТехноЛогика.

Повече за магистърската програма и възможностите за кандидатстване можете да намерите на интернет страницата на Стопанския факултет към Софийския университет.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.