1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Обучение по гаранционен сервиз за комбайни Ростселмаш

Обучение по гаранционен сервиз за комбайни Ростселмаш

От 19 до 23.03.2018 в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора се провежда обучение на специалисти

Оптиком е домакин на международно обучение за гаранционното обслужване и сервиз  на комбайни Ростселмаш от официалните представителства на марката за България, Румъния и Сърбия.

В продължение на 5 дни (19.03.2018-23.03.2018) в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора се провежда обучение на специалисти, отговорни за гаранционното обслужване на комбайните Ростселмаш. Знанията и опитът си участниците в обучението ще прилагат при работа с автоматизираната система за онлайн въвеждане, администриране и обработка на гаранционни рекламации на руския концерн.

В следствие на ръста на продажбите на комбайни РСМ в Европа, от изключителна важност е всички машини да са обезпечени с гаранционен сервиз, доставки на гаранционни и извънгаранционни резервни части и консумативи за потребителите, както и да е гарантирано високото качество на тези услуги и бързата работа в натоварените периоди по време на жътва. 

В тази насока Оптиком ООД винаги е бил еталон за всички свои партньори и клиенти.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.