1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Проф. д-р Христо Даскалов приветства абсолвентите от специалност „Ветеринарна медицина“ на Тракийския университет – Стара Загора

Проф. д-р Христо Даскалов приветства абсолвентите от специалност „Ветеринарна медицина“ на Тракийския университет – Стара Загора

Проф. Даскалов поднесе подаръци и комплименти на първата по успех абсолвентка във випуска

Изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните проф. д-р Христо Даскалов приветства абсолвентите от специалност „Ветеринарна медицина“ на Тракийския университет – Стара Загора.

„Уважаеми колеги, пожелавам ви първо да бъдете щастливи, да създадете семейства, след това да си намерите работата, която ще ви носи удовлетворение“, каза проф. Даскалов.

Той обърна внимание на завършилите студенти, че хората прекарват голяма част от живота си в работа и важността на решението каква точно ще бъде тя е огромно предизвикателство. „Независимо дали ще е в частната практика или в държавния сектор, работата трябва да носи щастие“, подчерта проф. Даскалов.

tru-veterinari

„Не бива да се подценява и научната дейност“, напомни изпълнителният директор на БАБХ и допълни, че България може да стане по-богата, по-силна, по-желана страна от всеки, ако науката в нея се развива.

Проф. Даскалов поднесе подаръци и комплименти на първата по успех абсолвентка във випуска, пожела успешен път на всички новодипломирани ветеринарни лекари и ги увери, че вратите на Агенцията по храните са широко отворени за тях.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.