1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Европейски информационен център - Стара Загора приема фотографска изложба „Биоразнообразието. Всички ние сме част от него“

Европейски информационен център - Стара Загора приема фотографска изложба „Биоразнообразието. Всички ние сме част от него“

До края на октомври изложбата ще гостува в 14 града в България

По случай Деня на Стара Загора – 5 октомври Европейски информационен център „Европа Директно” – Стара Загора ще посрещне пътуваща фотографска изложба на тема „Биоразнообразието. Всички ние сме част от него“, съобщиха от пресцентъра на общината. Изложбата ще бъде приютена под липите пред Туристическия информационен център и Градската художествена галерия на бул. „Руски” 27, от 5 до 13 октомври.

Изложбата е част от дейностите на Представителството на Европейската комисия в България във връзка с Европейската година на биологичното разнообразие 2010. Тя съдържа най-добрите снимки от фотоконкурса, организиран от Представителството през пролетта, в който взеха участие 115 автора от цялата страна.

До края на октомври изложбата ще гостува в 14 града в България и ще бъде съпроводена от множество информационни и други събития, посветени на опазването на околната среда.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.