1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Фотоконкурс под надслов "Невероятната Беласица" организират от Фондация Биоразнообразие

Фотоконкурс под надслов "Невероятната Беласица" организират от Фондация Биоразнообразие

Снимка:

Той стартира в началото на миналата седмицата и ще продължи до 30-ти октомври

Фотоконкурс под надслов "Невероятната Беласица" организират от Българската Фондация Биоразнообразие. Той стартира в началото на миналата седмицата и ще продължи до 30-ти октомври 2013 г.

Основаната цел на инициативата е да бъдат избрани снимки, които представят красотата на планината Беласица, разположена на територията на три държави (България, Гърция и Македония). В конкурса може да участва всеки, независимо дали е професионален фотограф или обикновен природолюбител. Единственото изискване е да притежава или направи снимки на Беласица или на района около планината.

Най-добрите 45 снимки ще бъдат използвани за създаването на пътуваща изложба, популяризираща Беласица като екотуристическа дестинация. Снимки в конкурса се приемат в три основни категории: Природа, Хора и Култура в електронен формат на e-mail: vladimir.milushev@biodiversity.bg.

Организаторите са предвидили и награди -  планински раници, книги, карти, тениски. Спечелите първо място във всяка категория ще получат и допълнителни награди изненада, а самите победители ще бъдат обявени на 15 ноември.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.