1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. "Грийнпийс” провежда велошествие по кампания за спасяване на Арктика

"Грийнпийс” провежда велошествие по кампания за спасяване на Арктика

Снимка:

Сборният пункт на участниците се организира до езерото ”Ариана” в Борисовата градина на 15 септември 2013 г.

"Грийнпийс” провежда велошествие по кампания за спасяване на Арктика, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Сборният пункт на участниците във велошествието се организира до езерото ”Ариана” в Борисовата градина от 17.00 часа на 15 септември 2013 г.

Велошествието ще се проведе от 17.00 ч. до 19.30 ч. в неделя по следния маршрут: от сборния пункт по обособените велоалеи на бул. „Евлоги Георгиев”, бул. „България”, бул. „Гоце Делчев”, бул. „Цар Борис ІІІ”, до пл. „Руски паметник” и в крайна дясна лента на пътните платна на бул. „Скобелев”, бул. „Христо Ботев”, ул. „Солунска”, ул. Дякон Игнатий”, ул. „Аксаков”, ул. Г. Бенковски”, бул. „Цар Освободител”, пл. „Народно събрание” до езерото „Ариана”.

Столична дирекция на вътрешните работи се задължава да осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението за времето и на местата посочени по горе като съвместно с линейния контрол на „Център за градска мобилност” ЕАД ще спират и възстановяват поетапно движението на пътните превозни средства. Спирането на движението ще става само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.