1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Министър Караджова връчи годишните награди за отговорен бизнес в категорията „Инвеститор в околната среда”

Министър Караджова връчи годишните награди за отговорен бизнес в категорията „Инвеститор в околната среда”

Снимка:

Националната зелена кампания на Уникредит Булбанк печели първата награда

Министър Нона Караджова  връчи годишните награди на Българския форум на бизнес лидерите /БФБЛ/ за категорията „Инвеститор в околната среда”. Церемонията за връчването на Седмите годишни награди за отговорен бизнес се проведе на 16 февруари 2010 г., вторник, от 19:00 часа в Хотел Шератон Балкан. Категориите, в които се състезаваха номинираните проекти, са: "Инвеститор в обществото"; "Инвеститор в околната среда"; "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд";"Инвеститор в знанието"; "Маркетинг, свързан с кауза" и „Най-добра социална политика на малко или средно предприятие”.

Категорията „Инвеститор в околната среда” отличава компанията с най-активна дейност за опазване на околната среда, създаване и използване на екологично чисти продукти. Миналогодишен победител е Пощенска банка с проекта си „Кристално чисто Панчарево”.
Тази година номинираните проекти бяха пет. Само компании, спечелили в тази категория, можеха да бъдат номинирани за участие като представители на България в конкурса „Бизнес награди за околна среда на Европейската комисия”, който се организира през две години и е едно от най-престижните бизнес отличия в Европа.

Националната зелена кампания на Уникредит Булбанк заслужено им донесе наградата инвеститор в околната среда. На второ и трето място се наредиха съответно - Софийска вода и Мобилтел.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.