1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Министър Нона Караджова ще вземе участие в кръгла маса за строителството

Министър Нона Караджова ще вземе участие в кръгла маса за строителството

Снимка:

Събитието е на 8 септември 2012 г., четвъртък, от 9.30 часа в хотел „Шератон”

Министър Нона Караджова ще вземе участие в кръгла маса на тема „Строителството през 2012 г. – перспективи и предизвикателства”, организирана от Камарата на строителите в България и вестник „Строител”. Събитието е на 8 септември 2012 г., четвъртък, от 9.30 часа в хотел „Шератон”, зала "Средец".

В рамките на втората работна сесия, от 12.30 ч., министър Караджова ще представи проектите за стратегическата инфраструктура за околна среда, които ще бъдат изпълнявани през 2012 г., с презентация на тема: „Възможности през 2012 г. за строителния бранш в сектор „Околна среда”.

Във форума ще вземат участие и министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, министърът на транспорта Ивайло Московски, министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Росен Плевнелиев, кметът на София Йорданка Фандъкова, представители на Националното сдружение на общините.

Целта на дискусията е да се очертаят приоритетите пред строителния бранш за следващата година и да се дискутират възможностите за развитието му с участието на бизнеса, местната и централната власт.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.