1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Община Стара Загора обяви регионален конкурс за мото на еко кампания

Община Стара Загора обяви регионален конкурс за мото на еко кампания

Крайният срок, до който авторите могат да изпращат предложенията си е 29 февруари 2012 година

Община Стара Загора обяви регионален конкурс за мото на еко кампания, предаде Дарик.

Логото на кампанията е цвят на липа. Знакът ще бъде поставян на всички печатни материали-брошури, календари, покани, картички, плакати, химикали и др., които общината издава. Те ще бъдат произвеждани само от рециклирани материали.

Мотото на еко кампанията трябва да бъде кратко, оригинално и на български език, да не е използвано в други подобни кампании. Заедно с логото на кампанията мотото трябва да изразява отношение към опазването на околната среда.

Участниците в еко конкурса трябва да са свързани със Стара Загора - да са родени, да учат, работят или да живеят в града на липите, защото според организаторите, е необходимо община Стара Загора да подкрепи своите таланти. Няма възрастови ограничения за авторите на мотото, а крайният срок, до който могат да изпращат предложенията си е 29 февруари 2012 година на адрес konkurs@starazagora.bg. Необходимо е всеки да посочи трите си имена, телефонен номер и e-mail за обратна връзка.

Всички прредложения ще бъдат разгледани от специална комисия с председател кметът Живко Тодоров. Ще бъдат връчени една първа и две поощрителни награди.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.