1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Организацията WorldNomads и National Geographic Channel обявиха конкурс за фотографи аматьори

Организацията WorldNomads и National Geographic Channel обявиха конкурс за фотографи аматьори

Голямата награда е работно пътуване в Гренландия

Организацията WorldNomads и National Geographic Channel обявиха конкурс за фотографи аматьори. Голямата награда е работно пътуване в Гренландия заедно с известния фотограф Джейсън Едуардс.

По време на пътуването, което ще се осъществи между 26 август и 6 септември т.г., победителят в конкурса ще помага на Едуардс и ще има възможност да усети какво е да работиш за National Geographic. Снимките ще бъдат от рано сутрин до късно през нощта, така че кандидатите трябва да са готови да следват работния ритъм.

Участникът в пътуването ще трябва да води дневник, който да качва на сайта на WorldNomads и да направи 30 фотографии. От тях ще бъдат избрани най-добрите за публикуване в National Geographic Channel.

Организаторите поемат разходите за път, застраховка и екипировка на стойност 1000 долара.

Конкурсът е отворен за талантливи фотографи аматьори, който желаят да правят професионална кариера. Под "аматьори" в случая се разбира хора, чиито доходи от фотография се не повече от 25% от общите им приходи. Те трябва да имат навършени 18 години, да са в добра физическа форма и да имат основни познания по английски език.

Кандидатите трябва да качат пет свои снимки на уебсайта на WorldNomads и да опишат себе си накратко. Крайният срок е 5 юли т.г., 14 ч. aвстралийско време (GMT + 11).

Повече информация може да намерите на уебсайта на WorldNomads.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.