1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Приз „Зелена личност 2013”

Приз „Зелена личност 2013”

Номинациите са публични и се приемат до 15 юни 2014 г.

За трети път ще бъде връчено специално отличие „Най-зелена личност 2013” в годишния национален конкурс „Най-зелените компании в България 2013”.

Конкурсът на b2b Magazine „Най-зелените компании в България” е уникален. Има изобилие от екологични мероприятия и отличия, но това е първата цялостна методология, разработена за измерване на екологичните показатели и по-важното е, че отчита мнението на служителите, за да се установи дали корпоративното зелено сияние е повече от просто показност.

Номинациите за специалното престижно отличие  „Зелена личност” са публични и се приемат до 15 юни 2014 г. на email: office@b2bmagazine.bg.

На 16 юни 2014 г. на страницата на събитието ще бъдат обявени имената на номинираните личности, допринесли за популяризиране и утвърждаване на зелените идеи в обществото.

След онлайн публично гласуване във Фейсбук, ще бъде определен и носителят на тази специална награда. Името на победителят ще стане известно по време на официалната церемония на 26 юни 2014 г  в Хотел Силвър Хаус.

Организаторите очакват  вашите предложения - „Зелени кандаидатури”!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.