1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Рекламният клип за България тръгна и по France 24

Рекламният клип за България тръгна и по France 24

Предаванията на France 24 достигат до 145 млн. домакинства, което представлява аудитория от повече от 400 млн. души

Започна излъчването на рекламния клип за България по сателитния канал France 24. Той е предназначен за френския пазар и е изработен по инициатива на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, съобщават от ведомството.

France 24 е най-добрият новинарски канал, излъчван за франкофонската аудитория. Освен на френски, каналът се излъчва на английски и арабски езици. Предаванията на France 24 достигат до 145 млн. домакинства, което представлява аудитория от повече от 400 млн. души.

Внушителната аудитория и договорените преференциални цени за излъчване са основните мотиви за избора на паневропейския канал. Кампанията включва по четири излъчвания дневно през работните дни и по осем – през почивните. Излъчването ще продължи шест седмици. През този период започва активното планиране на отпуските през новата година. Рекламните клипове ще бъдат излъчени 230 пъти, от които 14 са бонус.

Клипът по France 24 е допълнителна възможност за популяризиране на потенциала за почивка в България и за повишаване на информираността за нашата страна като целогодишна туристическа дестинация, която предлага сигурност и спокойствие за своите гости.

В момента рекламни клипове се излъчват и по Eurosport, Euronews, Discovery Channel и National Geographic.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.