1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Резерватът „Сребърна“ с нова визитка в мозайката на дигиталните 100 туристически обекта на България

Резерватът „Сребърна“ с нова визитка в мозайката на дигиталните 100 туристически обекта на България

Емблематичната инициатива на Българския туристически съюз - Националното движение „Опознай България - 100 национални туристически обекта“, вече може да се използва и в дигитален формат

Поддържан резерват „Сребърна“ е представен в кратки и съдържателни клипове на български и английски език в рамките на проекта за дигитализиране на 100 – те туристически обекта на България. Емблематичната инициатива на Българския туристически съюз - Националното движение „Опознай България - 100 национални туристически обекта“, вече може да се използва и в дигитален формат.

Иновативният проект е реализиран в мобилното приложение на Yettel и дава възможност на почитателите на Движението да получават дигитални печати от обектите, равностойни на тези, събирани на хартия. Достъпът до всички услуги е напълно безплатен, като телекомът става първият оператор в България, който отваря мобилното си приложение за всички потребители в страната.

Проектът включва създаване на дигитални профили на всички туристически обекти, част от Движението, в мобилното приложение на Yettel. Предвижда се и поставяне на специални табели с QR код на територията на всеки туристически обект, чрез който участниците в Движението ще могат да получат своя виртуален печат в дигиталния си паспорт. Той може да бъде взет и чрез локализация на местоположението на потребителя, което също доказва посещението на обекта.

Новата дигитална визитка на резервата можете да видите ТУК:

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.