1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. С 37.5 млн. лв. Панагюрище ще изгражда ВиК мрежа

С 37.5 млн. лв. Панагюрище ще изгражда ВиК мрежа

Финансирането е по линия на оперативна програма "Околна среда"

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки подписа договора за възлагане на обществената поръчка за изпълнение на интегрирания инвестиционен проект във ВиК сектора на града.

Договорът е за инженеринг - идеен и работен проект и съгласуване на ВиК мрежа и строителство на част от канализационната и съпътстваща водопроводна мрежа на град Панагюрище и е на стойност 37.5 млн. лева, уточняват от пресцентъра на общината.

Финансирането е по линия на Оперативна програма "Околна среда". Изпълнител на договора е Дружество по ЗЗД "АКВА ГРУП 99", София.

Срокът за изпълнение на дейностите по договора възлиза на 321 календарни дни, но не по-късно от 30.10.2014 г. и започва да тече от датата на получаване на уведомително писмо от страна на община Панагюрище за стартиране на дейностите по проекта, като приключва с предаване на обекта със сертификат за окончателно завършване. В посочения срок не се включва необходимото време за съгласуване на проектите и получаване на разрешение за строеж, уточняват от общината.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.