1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Събиране на излязла от употреба електрическа и електронна техника във Враца

Събиране на излязла от употреба електрическа и електронна техника във Враца

Кампанията започна от този понеделник и ще продължи до 18 май (събота) включително

Събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване организират община Враца и "Ровотел стиил". Кампанията започна от този понеделник и ще продължи до 18 май (събота) включително, съобщават от общинския пресцентър.

През седмицата жителите на града ще могат безвъзмездно да предават своите стари печки, хладилници, телевизори, дребни домакински уреди, цифрови фотоапарати, мобилни и безжични телефони, както и друга електрическа и електронна техника в склада на фирмата "Ровотел стиил", който се намира на ул. "Христо Смирненски" 7 в града.

За възрастните и хората в неравностойно социално положение мобилна група ще извозва безвъзмездно от домовете им ненужната им техника. Това ще става по заявка всеки ден от 9 до 16 часа след обаждане на телефон 0887 336 663.

В събота на четири места във Враца ще бъдат поставени контейнери, където гражданите също ще могат да занесат остарялата си електрическа и електронна техника. Контейнерите ще са разположени в квартал "Дъбника" (до "Пени маркет" и на полянката зад училище "Никола Войводов"), както и на Червения площад и пред стадиона.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.