1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Шабла се представя на Международното изложение "Европа за нас"

Шабла се представя на Международното изложение "Европа за нас"

Организатор на събитието е Български икономически форум

Кметът на Шабла Красимир Кръстев участва в официалното откриване на Международното изложение за проекти по европейски и международни програми „Европа за нас". Организатор на събитието е Български икономически форум със съдействието на Представителството на ЕК в България и Централното координационно звено. Международното изложение „Европа за нас" се провежда от днес до 15 май в София. Събитието бе открито от вицепремиера и министър по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев и ресорните по програмите на ЕС заместник-министри.

Красимир Кръстев ще вземе участие и в конферентната програма, на която ще бъде представен напредъкът в усвояване на всяка от програмите, финансирани със средства от ЕС.

На свой щанд, предназначен за информационно обезпечаване на изложението, община Шабла ще представи резултатите от успешно завършения проект „Изграждане на Зелен образователен център в Шабла", осъществен с финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.