1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Времето над Източна България утре ще бъде облачно

Времето над Източна България утре ще бъде облачно

Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса, в крайните югозападни райони - до 19 градуса

Утре ще бъде облачно над Източна България, докато над останалата част от страната ще преобладава слънчево време, съобщиха от НИМХ - БАН. Ще духа слаб източен вятър.

Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса, в крайните югозападни райони - до 19 градуса, а в София - около 14 градуса. По Черноморието ще бъде облачно, но почти без валеж. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са от 12 до 14 градуса.

Температурата на морската вода ще е 13 - 14 градуса. Вълнението на морето ще е два - три бала. В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 10 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

През почивните дни над по-голямата част от страната времето ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на места в низините ще има мъгла или ниска облачност.

Облачно ще е в събота над източните райони, но в неделя и там облаците ще се разкъсат и намалеят. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса, а максималните - между 14 и 19 градуса.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.