1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. "Зелени Балкани" ще представи своите природозащитни дейности на изложението Природа, Лов, Риболов

"Зелени Балкани" ще представи своите природозащитни дейности на изложението Природа, Лов, Риболов

Събитието ще се състои от 20 до 24 март в Международен Панаир - Пловдив

"Зелени Балкани" и Спасителният център за диви животни в Стара Загора ще представят своите природозащитни дейности на изложението Природа, Лов, Риболов в 3-та палата на Международен Панаир - Пловдив.

В дните от сряда до неделя (20 до 24 март) посетителите, чрез щанда на "Зелени Балкани", ще имат възможността да се запознаят с дейността на сдружението, да присъстват на презентации на най-различни тематики, да гледат филми за природозащитата. Вратите на изложението са отворени всеки ден от 9 до 18 часа (от сряда до събота), а в неделя до 14,00 часа.

Информация за изложението:

Природа, Лов, Риболов се осъществява от 1995г. и е едно от най-богатите и популярни изложения с подобна тематика. "Зелени Балкани" са традиционни  участници в него, като и тази година участието на организацията се осъществява с любезната подкрепа на Международен Панаир - Пловдив.

Природа, Лов, Риболов е утвърден форум на фирми, институции, сдружения и специалисти, свързани с горското стопанство, дивечовъдните и рибовъдни дейности; с опазването на защитените територии и биоразнообразието, както и туризмa сред дивата природа.

Изложението е привлекателно за изкушените от лова и риболова, за ценителите на ловните трофеи, за туристите и за любителите на конния спорт. Тази изложба е за всеки, който търси оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби.

Програмата на "Зелени Балкани" за изложението Природа, Лов, Риболов може да видите в рубрика Прояви на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.