1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. „ЖИВОТ ЗА ПТИЦИТЕ“ с номинация за Европейските бизнес награди

„ЖИВОТ ЗА ПТИЦИТЕ“ с номинация за Европейските бизнес награди

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на церемония, организирана от Европейската Комисия и Австрийското министерство за устойчиво развитие

Проектът на ЧЕЗ Разпределение България "Живот за птиците", в който БДЗП е партньор, получи номинация в годишното издание за 2018 г. на Европейските бизнес награди. Европейската комисия ще отличи проекти на компании, допринесли значително за устойчивото развитие.

Номинираните са класифицирани в шест категории: Управление: микро & малки фирми; Управление: средни и големи компании; Продукти и услуги; Процес; Развитие на сътрудничеството за страната; Бизнес и биоразнообразие. Проектът „Опазване на застрашени видове птици чрез обезопасяване на опасни за тях въздушни електропроводи в защитени зони от Натура 2000 в Западна България”, (LIFE16/NAT/BG/000612) се състезава в категория „Бизнес и биоразнообразие“.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на церемония, организирана от Европейската Комисия и Австрийското министерство за устойчиво развитие, която ще се състои във Виена на 14 ноември 2018г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.