1. Начало
  2. Новини
  3. ОСП от полза за всички нас
  4. Заповядайте на щанда на АГРО ТВ и проекта „ОСП – от полза за всички нас“ в Интер Експо Център в София

Заповядайте на щанда на АГРО ТВ и проекта „ОСП – от полза за всички нас“ в Интер Експо Център в София

Изложенията на хранително-вкусовия сектор продължават до 9 ноември

 

Иновации, създаване на бизнес контакти, възможности за навлизане на нови пазари и изграждане на бъдещите тенденции. Всичко това предлагат изложенията, посветени на хранително-вкусовия и ритейл сектора в Интер Експо Център - МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW. Шестте мегафорума, които ще продължат до 9-ти ноември, събират под един покрив над 550 изложители от няколко континента. Изложенията бяха открити от земеделския министър Десислава Танева.

Agrotv

Сред изложителите е АГРО ТВ, която поставя акцент на проекта „ОСП – от полза за всички нас“, съфинансиран от ЕС. На специализирания щанд ще получите листовки за ОСП и списание АгроКомпас, със статии, посветени на тази важна политика на ЕС.

AgrotV

На щанда се излъчват интересни и любопитни видео материали, с многобройни примери, показващи различни аспекти на тази важна за страната ни политика. Ще получите отговори на въпросите: Как ОСП подпомага доходите на фермерите, какво влияние оказва върху развитието на селските райони, какви възможности дава за развитието на малкия и среден бизнес.

AgroTV

Създадена през 1962 г., Общата селскостопанска политика е една от най-важните политики на ЕС. Тя представлява партньорство между селското стопанство и обществото, както и между Европа и нейните земеделски производители. Тя е обща политика за всички граждани и държави от ЕС.

Основните инструменти на ОСП са директните плащания и пазарната подкрепа на земеделските производители (1-ви стълб на ОСП) и политиката на развитие на селските райони (2-ри стълб на ОСП). 

ОСП има редица цели, сред които са подпомагането на земеделските стопани, усъвършенстването на земеделското производство, съхраняването на селските райони и ландшафти, запазването на жизнеспособността на селската икономика, както и устойчивото управление на природните ресурси и допринасянето за борбата с изменението на климата.

ОСП отделя сериозно внимание на преработвателната индустрия и подпомага нейната модернизация и производството на качествени и безопасни храни.

На изложенията за хранителна индустрия ще бъдат представени много предприятия, които са подобрили своята конкурентоспособност благодарение на инвестиции чрез проекти по ПРСР.

Заповядайте на щанда на АГРО ТВ и проекта „ОСП – от полза за всички нас“ в Палата номер 3.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.