1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Каталог на българското вино 2013 г.

Каталог на българското вино 2013 г.

Двуезичният гайд (на български и английски език) е с обем 350 стр.

Каталогът на българското вино вече е в търговската мрежа. Информацията в него е разделена на две части. Първата включва подробна информация за голяма част от избите в България, включително GPS координати, търговски офиси, технологична информация, допълнителните услуги, които предлагат – като дегустации, хотелска част, подробна информация за лозята. Втората част представлява класация на голяма част от вината на пазара, оценени по 5-звездна система. Дегустаторите не са професионалисти, а се самоопределят като образовани ценители. Именно това е и основата идеята на Каталога на българското вино 2013 г. – създадено от ценители за ценители.

Подобни каталози са традиционни за държавите с развит винен бизнес, а родното издание се стреми да затвърди имиджа на България на атрактивна и интересна дестинация за винен туризъм. Стремежът на издателите е каталогът да се превърне в традиция и да излиза всяка година.

Двуезичният гайд (на български и английски език) е с обем 350 стр.  и се разпространява във винени магазини, книжарници, големите търговски вериги и други избрани обекти.  Издатели са КА&ТА, а  цената му е 15 лв.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.