Международно изложение-базар ще се проведе в Поморие

Събитието ще предостави отлична възможност за запознаване с български и чуждестранни пазари

Международно изложение-базар на различни продукти, услуги и инвестиционни проекти ще се проведе в град Поморие в рамките на 23 и 24 октомври 2014 година.

Събитието ще предостави отлична възможност за запознаване с български и чуждестранни пазари. Продукцията, която ще бъде представена на изложението включва:  мед и пчелни продукти, мляко и млечно-кисели продукти, сладкарски изделия, плодове и зеленчуци, месни продукти, риба, натурално лечебни и козметични продукти от луга, кал и водорасли. Освен това посетителите ще могат да разгледат и ръчно изработени уникати, художествена керамика, мебели, ножове за колекционери, аксесоари изработени по древни традиционни технологии.

Представителите на бизнеса ще могат да се запознаят на място с дейността на фирми в сферата на строителните и машинно-монтажни работи, морския транспорт, проектиране и строителство, телекомуникациите.

Изложението се провежда в рамките на Втория международен инвестиционен форум „Новата икономика на България – пътят на изток“. Форумът и изложението ще предоставят възможност за директен контакт както с представители на дипломатически мисии и длъжностни лица на държавите като Казахстан, Русия, Турция, Судан, Виетнам, Кувейт, Мароко,  така и с международни компании, развиващи дейност в сферата на новите технологии, транспорт, туризъм, преработваща промишленост.

Събитието се провежда под патронажа на Областния управител на област Бургас.