1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. Откриват “Природа, лов, риболов” в Пловдив

Откриват “Природа, лов, риболов” в Пловдив

Участват фирми от 16 държави

 

В Международния панаир в Пловдив днес се открива 15-тата специализирана изложба “Природа, лов, риболов”. Участват фирми от 16 държави, предлагащи ловни оръжия и оборудване. На изложението се представят и организации от горския сектор, дивечовъдни стопанства и издатели на специализирана литература.

Държавната агенция по горите ще участва със собствен щанд от 300 кв. м, където ще бъдат изградени два информационни къта с рекламни материали за държавните ловни стопанства, представящи възможностите им за провеждане на организиран ловен туризъм. На търговски щанд ДЛС Балчик, Витиня и Ропотамо ще предлагат за продажба стоки, изработени от дивечови продукти и с ловни мотиви. Участие в изложбата ще вземат Асоциация „Български дивеч” и професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев”  във Велинград. Традиционно участват и изложители, представящи къмпингово оборудване; облекла и принадлежности за лов, риболов и туризъм.

За първи път тази година Национално сдружение Фотографска академия и Международен панаир Пловдив организират Национален конкурс "Природа и фотолов 2009".

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.