1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. В град Стралджа ще бъде изграден нов общински пазар

В град Стралджа ще бъде изграден нов общински пазар

Прогнозната стойност на Строително-монтажни работи е 233 330 лева

Във връзка с решение за изграждане на нов общински пазар в град Стралджа е обявена обществена поръчка за изпълнение на строителството и довършителните работи. Прогнозната стойност на Строително-монтажни работи е 233 330 лева, пише gradat.bg.

Дейностите по изграждане на общинския пазар са свързани с разчистване на строителната площадка, изграждане на стоманена покривна носеща конструкция, покривно покритие от рулонна хидроизолация с посипка.

Необходимо е да се изградят и помещения за обслужващия персонал и тоалетни. Поръчката включва и поставяне на РVС дограма, полагане на топлоизолация, изпълнение на хидроизолация, изпълнение на сградното водопроводно отклонение, изграждане на водопроводна мрежа в сградата, изграждане на канализация, изпълнение на ел. работи, довършителни работи, поставяне на ветроупорни завеси, монтаж на пазарни щендери и други.

Изискването към кандидатите е да имат реализиран оборот от поне 700 000 лева през последните три финансови години. Срокът за подаване на оферти е 19 март.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.