1. Начало
  2. Новини
  3. Пчеларство
  4. Предстои старт на Европейската гражданска инициатива за спасяване на пчелите и земеделците

Предстои старт на Европейската гражданска инициатива за спасяване на пчелите и земеделците

Днес ще се бъде отличен и Пчелар на България

Фондация за околна среда и земеделие, заедно с Българска асоциация Биопродукти, ще участва в пресконференция на специализирания вестник "Пчела и кошер", днес 20 ноември от 14:00 часа в Пресклуба на БТА и на нея ще анонсира предстоящия старт на Европейската гражданска инициатива за спасяване на пчелите и земеделците, както и ще даде ексклузивна и актуална информация относно биопчеларството в България.

Инициативата на в. „Пчела и кошер” за избор на „Пчелар №1 на България” се реализира за 21-ва поредна година. Стремежът е да се откриват личности, фамилии или пчеларски ферми, които са новатори, развиват пчеларска дейност в големи мащаби, участват в социалните и обществени пчеларски мероприятия, които имат своята лична или екипна заслуга за създаването на нови пчеларски технологии, продукти, инвентар или полезни за всички български пчелари форми на социални и икономически контакти.

Тази година основната дискусионна тема по време на пресконференцията ще бъде: „Успехът се гради на работа в екип и поставяне на високи цели“.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.