1. Начало
  2. Новини
  3. Пчеларство
  4. В град Плевен ще се проведе международно пчеларско изложение

В град Плевен ще се проведе международно пчеларско изложение

В рамките на събитието е предвиден конкурс за детска рисунка и пластика

От 10 до 12 февруари 2012 г.  в град Плевен ще се проведе Десетото международно изложение - договаряне "Пчеларство - Плевен 2012". Изложението се организира от "Партнерс експо" ООД и Областен пчеларски съюз - Плевен под патронажа на Областна администрация - Плевен и Министерство на земеделието и храните.

И този път по време на изложението ще бъде аранжирана тематична изложба "Пчеларството - екология и плодородие, пчелният мед - здраве и дълголетие". За целта "Партнерс експо" ООД и Областен пчеларски съюз - Плевен обявяват международен конкурс за детска рисунка и пластика на горепосочената тема.

Възрастовите групи са 3: до 5 год., от 6 до 12 год. (вкл.); от 13 до 16 год. (вкл.). Всяко дете може да участва с максимум 2 рисунки и 1 пластика.

Творбите се представят до 26.01.2012 год. в офиса на  "Партнерс експо" ООД - България, 5800 Плевен, пл. "Възраждане" 1, стая 325.

На гърба на всяка рисунка трябва да са написани - три имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка и училище/школа. Рисунките трябва да са с размери до 35 см височина/50 см широчина.  За пластиките няма дефиниран размер. Пластиките трябва се изпратят в кутия. Жури от специалисти и представители на съорганизаторите ще подбере най-добрите рисунки и пластики, които ще участват в традиционна изложба по време на изложението, съобщава Дарик.

За най-добрите отличени творби са предвидени награди - грамоти и пчелен мед. Грамотите са осигурени от "Партнерс експо" ООД, а пчелният мед от Областния пчеларски съюз - Плевен. Наградите ще бъдат връчени по време на изложението.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.