1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Косад Семанс България става на 5 години

Косад Семанс България става на 5 години

През 2015-та компанията прави допълнителна отстъпка на своите клиенти при закупуване на новите хибриди царевица и слънчоглед

През 2015 г. Косад Семанс България празнува 5 години от създаването си. „Да си част от голямото семейство на групата Косад Семанс е престиж, но и отговорност. През тези пет години, с подкрепата на нашите партньори, успяхме да покажем потенциала на нашата селекция, но има още много път да извървим, за да докажем, че тя може да намери място във всяко стопанство. Само за четири стопански години Косад Семанс се нареди в челната петица на семенарските компании в България при слънчогледа, а имаме прекрасни хибриди и при царевицата – продукти, при които са приложени най-новите открития в биотехнологиите“, заяви Божана Гандева, управител на Косад Семанс България.

Новите предложения на компанията при царевицата и слънчогледа са включени в специална програма, провеждаща се под мотото: „СПЕСТИ ЕДИН ЛЕВ НА ВСЕКИ ДЕКАР, ЗАСЯТ С НОВИТЕ ХИБРИДИ НА КОСАД СЕМАНС“. Това е програма, с която Косад Семанс предоставя на своите клиенти допълнителна отстъпка на стойност 8 лв. за всяка торба царевица и 25 лв. за всяка торба слънчоглед. Програмата се провежда от нашите търговски представители чрез ваучери, които освен специалната отстъпка дават и право на участие в томболата за голямата награда на Косад Семанс България, която ще се организира по случай петгодишния юбилей на компанията през 2015 г.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.