1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Земеделският министър ще открие изложението за лов и риболов

Земеделският министър ще открие изложението за лов и риболов

Снимка:

В есенното издание тази година участват 2 пъти повече компании

От 28 септември до 2 октомври 2011 г. в Интер Експо Център, София ще се проведе обновеното издание на изложението "Наслука - лов, риболов, спорт". Агенция Булгарреклама и "Лов и риболов" ООД обединиха своя опит, потенциал и усилия за представянето на едно по-ново, по-модерно и отговарящо на всички потребности изложение.

Изложбата ще бъде официално открита от министъра на земеделието и храните на Република България д-р Мирослав Найденов на 28 септември (сряда) от 14.30 часа в Интер Експо Център, София (бул. Цариградско шосе, 147), съобщи агенция КРОСС.

В есенното издание тази година участват 2 пъти повече компании. Изградени са щандове на около 50 компании, които представят продуктите на 172 фирми изложители и подизложители от България и чужбина. Информационен щанд има и Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България".

Сред експонатите ще са световноизвестни марки оръжие, оборудване и принадлежности за риболовците, аксесоари и екипировка по последна мода, нови колекции на водещи фирми за сърф и кайт и много други принадлежности и атрибути за ловци и рибари.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.