1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. АГРИТОП ПАРТНИРА ОТНОВО НА НАЙ-МАЩАБНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО – СТЕКСПО 2017

АГРИТОП ПАРТНИРА ОТНОВО НА НАЙ-МАЩАБНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО – СТЕКСПО 2017

Основна цел на фирмата е да помага на фермерите да развиват ефективно животновъдство

Агритоп отново застава зад форума организиран от Асоциацията за развъждане на месодайните породи говеда в България (АРМПГБ), който има за цел да събере на едно място представители на всички участници във веригата на производството и реализацията на качествено телешко и говеждо месо у нас.

Основна цел на фирма „Агритоп“  е да помагат на фермерите да развиват ефективно животновъдство. Силно заложено в политиката на фирмата е инвестиране в знание и практически опит на българските фермери, спомагайки за развитието на българското животновъдството като цяло.

Немски експерт-консултант по проектиране и оборудване на животновъдни стопанства, който е партньор на фирма „Агритоп“,  ще запознае присъстващите с правилното оборудване на съвременната месодайна ферма – сгради и инфраструктура.

Michael Franke, регионалния мениджър на Weidemann в Източна Европа, ще презентира предимствата на немските товарачи в животновъдството, които ще бъдат представени и в демонстрация във фермата на 13 септември.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо и на практика с основните технологии на развъждане и отглеждане, с ветеринарно-медицинските дейности, качественото хранене и маркетинга на готовата продукция.

Майстор транжор, както и шеф-готвачи, ще демонстрират на живо уменията си, приготвяйки пред гостите вкусни стекове и месни гозби. И тази година организаторите са заложили на 100% българско говеждо от фермите на АРМПГБ.

Участието си за Стекспо 2017  можете да резервирате на http://steakspo.bbab.bg/form.html , както и да разгледате цялото представяне и програма на събитието, което ще се състои на 12-13 септември в гр. Сливен и с. Стефан Караджово.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.