1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Асоциацията на млекопреработвателите в България организира пресконференция

Асоциацията на млекопреработвателите в България организира пресконференция

Брефингът ще се състои на 8 ноември 2012 година в Интер експо и конгресен център – София

Асоциацията на млекопреработвателите в България организира на 8 ноември 2012 година/ четвъртък/ от 11 часа  в зала 2 – салон „Светът на млякото“, в Интер експо и конгресен център – София конференция по проблемите на млекопреработването и честване на 15 години от издаването на вестник „Мляко+“.

На събитието ще присъстват представители на МЗХ - зам.-министър Цветан Димитров, Българска банка за развитие - главен изпълнителен директор Асен Ягодин, БАБХ - д-р Любомир Кулински, ДФЗ - изп. директор Румен Порожанов, зaм.-изпълнителни директори, фирми от млекопреработвателния бранш, животновъдни организации, неправителствени организации, представители на организации и институции свързани с бранша, медии и други.

Гости ще бъдат представители на Американския департамент по земеделие, съветникът на посланика на Русия в България, представители на посолства, Италианската камара и др.

От 12.40 ч.  изпълнителният директор на „Българската банка за развитие“ Асен Ягодин и председателят на Асоциацията на млекопреработвателите в България инж. Димитър Зоров ще дадат съвместна пресконференция на тема: „Условия за участие и кредитиране на проекти по Програма за развитие на селските райони и начини на финансиране чрез „Българската банка за развитие“.

След пресконференцията ще бъдат връчени почетни плакети на изтъкнати деятели на АМБ, сътрудници на в.”Мляко плюс», фирми и институции.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.