1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Автентичният вкус на хляба с иновативни формули на живо в София

Автентичният вкус на хляба с иновативни формули на живо в София

Вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя модерен стил към традиционния вкус на хляба

Запазването на автентичните вкусове и прилагането на иновативни продукти и технологии добавя е първостепенно значение за хлебoпроизводството и сладкарството. Затова вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя модерен стил към традиционния вкус на хляба и десертите. И през тази година, от 7 до 10 ноември, събитието ще събере представителите на бизнеса в Интер Експо Център.

Вкусни изделия с елементи от фолклорната традиция на българина, но в същото време иновации в бързоразвиващата се хранително-вкусова промишленост ще представи

Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии. Специално място е отредено на хляба и хлебните изделия, семената и зеленчуковитепродукти, а присъстващите ще открият новите продукти в асортимента на хлебозаводите. На вниманието на посетителите ще бъде млечната питка Brioche както и бургер-питка с въздушна текстура.

Иновативните формули

Иновативни формули успешно се влагат в хранителната индустрия. Присъстващите ще открият пълномаслено соево брашно, което предизвиква отпускане на глутена, повишава обема и удължава свежестта на хляба. Фирмите ще предлагат и производството на екстракти от хранителни продукти и супер храни – пшенични фибри, ябълкови фибри, арония на прах и капсули.

25-отото издание на БУЛПЕК се организира от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и Интер Експо Център с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“. От 7 до 10 ноември водещите български хлебопроизводители, хлебозаводи и производители на макаронени изделия ще участват на БУЛПЕК. Бизнесът ще открие модерни и високтехнологични машини за подобряване работата на индустрията, допълнително оборудване и инструменти за сладкарството и хлебопроизводството, както и натурални добавки и адитиви.

Изложение БУЛПЕК се провежда паралелно с водещите в България и сред най-значимите в Югоизточна Европа изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора

МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ.

Българският бизнес в хранително-вкусовия и хорека сектора се среща с колеги от всички континенти. Цветът на индустрията показва своите най-добри и успешни продукти, съревновава се, конкурира се, за да може потребителят да се наслади на все по-добри и здравословни храни. В изложенията ще участват 500 български и чуждестранни компании.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.