1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Challenger представя сеялките от серия CH9000 на изложението Агритехника 2013

Challenger представя сеялките от серия CH9000 на изложението Агритехника 2013

Компанията е сред водещите доставчици на прецизни сеялки в Източна Европа

С новата серия СН9000 Challenger ще представи продуктовата си гама от сеялки на изложението „Агритехника 2013“, ще се проведе от 10 до 16 ноември 2013 г. в панаирното градче на Хановер. Компанията е сред водещите доставчици на прецизни сеялки в Източна Европа и с нетърпение очаква да внедри модерните си технологии за сеитба в Западна и Централна Европа.

Дизайнът на устройствата за редова обработка и семенните дозатори на моделите от новата серия CH9000 затвърждава репутацията на Challenger, чиито сеялки се характеризират с прецизност, надеждност и възможност за избор на различни екстри и приспособления, подходящи за всякакъв тип производствени системи.

Първият представен модел от серията сеялки СН9000 на Challenger е напълно новият 12-редов теснотранспортен модел за окопни култури.

Изцяло новата 12-редова сеялка CH9812-30 на Challenger с три секции работи при междуредие 70/76 см, като разполага с ефикасността на системата за пълнене Central Fill и навесна рама, която се разтяга до транспортна ширина 3,70 м.

Благодарение на подобрения дизайн на семенните дозатори и новите лети устройства за редова обработка сеялките от серия CH9000 осигуряват прецизно полагане на семената и дълъг живот на машината при минимална поддръжка. Новите сеялки се предлагат с пълен набор от възможности и приспособления и могат да бъдат конфигурирани спрямо производствени системи от всякакъв тип – от стандартни до системи за директна сеитба, както и спрямо вида на растителната култура – от царевица до слънчоглед.

„Новата серия CH9000 е идеална за земеделските производители и предприемачи, които търсят максимална производителност при полеви условия, както и прости поддръжка и експлоатация“, твърди Камерън Маккензи, мениджър „Продуктов маркетинг“, „Сеитбени дейности и оран“. „Създаваме трайни и прецизни сеялки с дълъг период на експлоатация за последните почти 40 години и разбрахме как да осигурим прецизно полагане на семената при широк набор от условия“.

„Всички модели от серия СН9000 са с обновен до голяма степен дизайн на устройствата за редова обработка и това ги превръща в най-значимото нововъведение за сеялките на Challenger“, добавя Камерън Маккензи. Устройствата за редова обработка на сеялките от серия CH9000 са въплъщение на модерните технологии, използвани от Challenger: проста дозаторна система за семената с положително въздушно налягане и репутация за дълъг период на експлоатация. С ключово значение за по-голямата прецизност на сеялките CH9000 е обновения дизайн на семенните дозатори и устройствата за редова обработка“.

Технически характеристики на сеялките CH9812

  • 12-редови прецизни сеялки, създаващи междуредие 70/76 см за по-продуктивна сеитба на редица растителни култури
  • лети и трайни устройства за редова обработка CH9000 за дълъг период на експлоатация
  • подходящи за всякакви производствени системи – от стандартните до системите за директна сеитба
  • изключително прецизна дозаторна система PAM™ с положително въздушно налягане и двойни дискови ботуши за тежък режим на работа
  • зариващи дискове, подходящи за работа при всякакви условия на работа
  • уникална патентована система за контрол на дълбочината
  • високопродуктивна система за пълнене Central Fill с вместимост 3200 литра за максимално кратък принудителен престой
  • избор на апликатори за течни торове
  • подходящи за работа с различни сеитбени норми и различни видове торене, благодарение на модерни контролни устройства
  • набор от възможности и приспособления съгласно индивидуалните нужди на клиента

Скоро към серия CH9000 ще се присъденият и модели 16- и 24-редови сеялки.

ЗА AGCO

AGCO, (NYSE: AGCO), е световен лидер в проектирането, производството и разпространението на селскостопанска техника. В помощ на производителността на селското стопанство AGCO предлага пълен набор от трактори, комбайни, машини за сено, пръскачки, машини за фуражи и оран, сечива, резервоари за зърно, системи за производство на протеини и резервни части за тях. Продуктите на AGCO се продават основно под четири търговски марки: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® и Valtra®. В световен мащаб те се разпространяват от 3150 независими търговски представители и дистрибутори в повече от 140 страни. За квалифицирани клиенти, AGCO Finance предлага финансови услуги на дребно. Централният офис на AGCO се намира в Дълут, щата Джорджия (САЩ). През 2012 г. нетните приходи от продажби на AGCO възлизат на $10,0 млрд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.