1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. ДВЕ В ЕДНО от Алмонд

ДВЕ В ЕДНО от Алмонд

Как да направите отлична следжътвена обработка на зърно и семена за посев

Фирма АЛМОНД предлага техника от CIMBRIA за следжътвена обработка на зърно и семена за посев, включително и машини, с които се извършва предварително почистване и фино почистване със същите машини след тяхното привеждане в съответния режим на работа. Привеждането става бързо и лесно. Машините са от фамилията Cimbria Delta Cleaners 140 series в 3 модификации с различна производителност. За пшеница имат производителност от 45, 50 и 100 т/ч за предварително почистване и съответно 5, 6 и 12 т/ч за заготовка на семена. За останалите специализирани обработки по заготовката на семена за посев клиентът сам избира нивото на оборудване, произвеждано от CIMBRIA, с което може да се достигне максимума на качеството на заготвените семена, т.е. перфектна заготовка без компромиси, вкл. дражиране и инкрустиране на семената.

Същото оборудване се използва и за обработка на различни видове зърно и семена с различно предназначение на крайните продукти, предпочитани с предимство от търговци и клиенти и разбира се, със значително по-висока печалба при тяхната  реализация.

При наличието на тази реална възможност всеки сам преценява как да постъпи относно своите добиви и печалба от реализацията на получената продукция – запазване на статуквото или ново измерение на производството на зърно. www.almondbg.eu

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.